Somogy Megye hírek

Holnaptól tavaszi fesztivál

Holnaptól tavaszi fesztivál

Bada Márta festőművész kiállításának megnyitójával indul március 19-én és Zorán-koncerttel zárul április 9-én a Siófoki Tavaszi Fesztivál. Az összművészeti rendezvény különféle korosztálynak különféle műfajokban kínál változatos kulturális programokat, a képzőművészettől a táncon át a komolyzenéig.

A pénteki kiállítás megnyitóját az Apáti Dixieland Band koncertje követi a Teátrum Kávéházban, vasárnap délelőtt pedig az Alma együttes tart gyermekkoncertet a színházteremben Almamánia címmel.
Március 22-én este Anyám tyúk, avagy az ember tragédia című legújabb önálló estjére várja a közönségét a L'art pour l'art Társulat, amely a magyar abszurd humor legsikeresebb képviselője az országban.
Március 27-én a Duna Szimfonikus Zenekar és a Budapesti Kórus Georg Friedrich Händelnagyszabású oratóriumát, a Messiást adja elő.  A darab Halleluja tételét Angliában - az 1742-es bemutató óta - hagyományosan felállva hallgatja a közönség, illetve a kórussal együtt énekli, jelezve a sikeres fogadtatást.
Április elsején a Szegedi Kortárs Balett társulata és a Nemzeti Táncszínház a Kossuth-díjas Juronics Tamás koreográfiáját, a Szentivánéji álom című produkciót mutatja be.
A fesztivál záróeseménye nagy sikernek ígérkezik: április 9-én Zorán ad koncertet, elénekelve legismertebb és legújabb dalait.

A siófoki művelődési ház programjaira kétféle bérletet kínálnak a szervezők, a kombinált belépőkártyákhoz jelentős kedvezményt biztosítva.


Feltöltötte: Kraft Róbert
Somogy Megye Online

Ász Hír

Technika Hírek

Egészség Hírek

Bulvár hírek

Partnereink