Somogy Megye hírek

A Somogy Megyei Vadásznapon L. Simon László is tiszteletét tette

A Somogy Megyei Vadásznapon L. Simon László is tiszteletét tette

Bőszénfán került sor a 2014-es Somogy Megyei Vadásznap rendezvényeire. Az eseményen Dr. Repa Imre, az egyetem rektor helyettese, Berend Ferenc a Somogy Megyei Vadászok Szövetsége elnöke, és Gelencsér Attila, a Somogy megyei Közgyűlés elnöke mellett L. Simon László kormánybiztos is részt vett.

Gelencsér Attila Somogy megyei elnök, Vadásznap
L. Simon László kormánybiztos szerint korszerűsítésre szorul a vadászati törvény. A politikus emlékeztetett arra, hogy a kormány olyan jogszabály-módosításokat vitt hajtott végre 2010 és 2014 között, amelyek megkönnyítették a vadászok életét. L. Simon László a somogyi rendezvényen leszögezte: ő azt támogatja, hogy a vadásztársaságok továbbra is rendelkezhessenek a vadászati joggal.


A vadászat jövedelmező, és sokat jelenthet Somogy számára - mondta Gelencsér Attila Somogy megyei elnök, aki köszöntőjében hangsúlyozta: Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes célként jelölte meg, hogy Magyarország ismét vadászati nagyhatalommá váljon. Ebben a folyamatban komoly szerep hárul Somogyországra.Forrás: gelencserattila.fidesz.hu

-tk-

 

Ász Hír

Technika Hírek

Egészség Hírek

Bulvár hírek

Partnereink