Somogy Megye hírek

Bűnmegelőzési értekezletet rendeztek Somogy megyében

Bűnmegelőzési értekezletet rendeztek Somogy megyében

Dr. Neszményi Zsolt kormánymegbízott  köszöntőjével kezdődött el az éves szokásos Somogy megyei Bűnmegelőzési értekezlet.

A Somogy Megyei Kormányhivatal a társszervekkel és a civil szervezetekkel közösen szervezte meg a fórumot, amelynek célja, hogy a gyermek-és ifjúságvédelemben dolgozók, és az ahhoz kapcsolódó feladatot ellátó, bűnmegelőzésben érintett szakmai és civilszervezetek, szakemberek megosszák ismereteiket, tapasztalataikat egymással.   Dr. Neszményi Zsolt kormánymegbízott beszédében a bűnmegelőzés területén szükséges összefogást és a prevenció fontosságát emelte ki.

 

A Somogy Megyei Kormányhivatal a társszervekkel és a civil szervezetekkel közösen szervezte meg a Bűnmegelőzési konferenciát

 

Bűnmegelőzési értekezletet rendeztek Somogy megyében

 
A szakmai előadók között volt Dr. Feketéné dr. Böröcz Emőke a Somogy Megyei Főügyészség részéről ,  Dr. Jávorszkiné dr. Molnár Magdolna a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság osztályvezetője, Dr. Vétek Petra a Somogy Megyei Kormányhivatal Szociális és Gyámügyi Osztályának gyermek-és ifjúságvédelmi koordinátora, valamint Dr. Vörös Gyula, a Somogy Megyei Kormányhivatal Gyámügyi és Igazságügyi Főosztályának vezetője is.


Somogy Megyei Kormányhivatal/MCOnet

Ász Hír

Technika Hírek

Egészség Hírek

Bulvár hírek

Partnereink