Somogy Megye hírek

Csendet kért, elzavarta a tolvajt - jól megverték

Csendet kért, elzavarta a tolvajt - jól megverték

A Kaposvári Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el két zimányi lakos ellen. A falu rémei pénteken hajnalban bántalmaztak egy helybeli fiatalembert, szombaton pedig egy családot vertek meg.

Az első sértett megelégelte, hogy lakóháza előtt órák óta hangosan szólt egy autórádió, ezért korán reggel kiment, megkérte a fiatalokat, hogy halkítsák le a zenét. A két fiatal a kérés teljesítése helyett jól megverte a ház gazdáját, akinek a bántalmazás miatt nyolc napon túl gyógyuló sérülései keletkeztek.

Somogy Zimány rém verekedés

Szombaton valamivel 13 óra után érkezett a rendőrségre bejelentés arról, hogy Zimányban ismét bántalmaztak egy családot. A sértettek elmondták, hogy észrevették amint két gyerek kukoricát akar lopni a telkükről, ezért őket felelősségre vonták, majd a birtokról elzavarták.

A tolvaj gyerekek családja felháborodott ezen és átment „igazságot tenni”. A péntek hajnali verést kiosztó 20 éves férfiak és a hozzájuk tartozó nők bántalmazni kezdték a tolvajokat elzavaró embereket. Egyikük fogait kiütötték.

A rendőrök három gyanúsítottat hallgattak ki, az egyiket őrizetbe vették. Egy gazember kereket oldott, a rendőrök még keresik.

- A rendőröknek nehéz dolguk volt - mondta Kemény Gábor kapitányságvezető. - A sértettek annyira féltek bántalmazóiktól, hogy nem is akartak feljelentést tenni. A tanúvallomás megtételekor is elmondták: félnek a bosszútól. A rendőrség biztosított mindenkit arról, hogy amennyiben vallomásuk miatt sérelmükre bűncselekményt követnek el, hasonló szigorral fog eljárni, a bűnelkövetőket őrizetbe veszi.

***

A latrok etnikai hovatartozásáról a Somogy Megye Online-nak nincs információja.

Ász Hír

Technika Hírek

Egészség Hírek

Bulvár hírek

Partnereink