Somogy Megye hírek

Elnöki oklevél a Szociális Munka Napján

Elnöki oklevél a Szociális Munka Napján
Gelencsér Attila a Somogy Megyei Közgyűlés elnöke a megyei fenntartású szociális és gyermekvédelmi intézmények kiemelkedő teljesítményt nyújtó munkatársainak 30 ezer forint pénzjutalommal járó elnöki oklevelet adományozott.
A 22 elnöki oklevelet Sárdi Árpád, a Somogy Megyei Közgyűlés alelnöke november 13-án a Szociális Munka Napja alkalmából adta át a Megyeháza kistermében. Az alelnök arról szólt, hogy különlegesen szép és nemes szolgálatot végeznek a megyei szociális és gyermekvédelmi intézményekben dolgozó kollégák. Megköszönte azt a tartós elköteleződést, amellyel a rászorulók felé fordulnak, s arról is szólt, hogy ezt a felelősségteljes munkát csak nagyfokú türelemmel, szeretettel, empátiával és áldozatkészséggel lehet végezni.

Elnöki oklevél a Szociális Munka NapjánDr. Vörös Tamás megyei főjegyző is gratulált a kitüntetetteknek, s pohárköszöntőjében azt emelte ki, hogy az ember életében rendkívül fontosak azok a kitüntetések, amelyeket a munkáltató adományoz. Ő is köszönetet mondott a kitüntetetteknek, s erőt, egészséget kívánt a jövőhöz.

Elnöki oklevél a Szociális Munka NapjánA bensőséges hangulatú ünnepségen a kaposvári Toldi Gimnázium diákjai rövid műsorral köszöntötték a meghívottakat. Többek között elhangzott Faludy György: Tanuld meg ezt a versemet című költeménye Pinizsi Ferenc tolmácsolásában, és somogyi népdalok is felcsendültek Felde Rebeka és Decsi Anna ihletett előadásában.

Elnöki oklevél a Szociális Munka Napján

 

Elnöki oklevél a Szociális Munka Napján

 

Elnöki oklevél a Szociális Munka Napján

 

Kapcsolódó képgaléria


Ász Hír

Technika Hírek

Egészség Hírek

Bulvár hírek

Partnereink