Somogy Megye hírek

Fotópályázatot hirdettek Somogyban

Fotópályázatot hirdettek Somogyban

Látássérült embertársaink elfogadásával kapcsolatos pályázatot hirdetett a Vakok és Gyengénlátók Somogy Megyei Egyesülete a Compur Fotóklubbal közösen.

A "Más – Kép" című fotópályázat célja, hogy elősegítse a társadalom szemléletváltozását, hogy felhívja a figyelmet a fogyatékkal élők értékeire és bemutassa, hogy ugyanolyan emberek, mint a többség, tehát mindenki másképp egyforma. A fotókat szakmai zsűri fogja értékelni, hogy a legjobb 20 képet kiválaszthassák és kiállíthassák az Együd Árpád Kulturális Központban.

 

Compur Fotóklub, fotópályázat, Somogy megye

 

Látássérült embertársaink elfogadásával kapcsolatos pályázatot hirdetett a Vakok és Gyengénlátók Somogy Megyei Egyesülete a Compur Fotóklubbal közösen
Egy pályázó legfeljebb 6 fotóval nevezhet, 2015. június 1-től 2015. október 15. 24:00 óráig, legfeljebb 5 mondatos kísérőszöveggel, címmel.  A kategóriák legjobb három fotójának szerzője értékes díjat kap. A díjátadás 2015. november 10-én 15.00-kor lesz a kaposvári zeneiskolában. További részletekről érdeklődjenek a Vakok és Gyengénlátók Somogy Megyei Egyesületénél, illetve a Compur Fotóklubnál.


-csa-

Ász Hír

Technika Hírek

Egészség Hírek

Bulvár hírek

Partnereink