Somogy Megye hírek

Gelencsér Attila látogatása Szarajevóban, a Butmir katonai bázison

Gelencsér Attila látogatása Szarajevóban, a Butmir katonai bázison
Gelencsér Attila a Somogy Megyei Közgyűlés és a Megyei Védelmi Bizottság elnöke 2009. április 29-30-án – az EUFOR- NATO Parancsnokság meghívására – delegáció élén hivatalos látogatást tett Sarajevoban (Bosznia-Hercegovina) Butmir – katonai bázison.

butmir_katonai_bazis_koncsek_antal_mergancz_sandor_r_ezredes_bardos_antal_mk_ezredes_gelencser_attila_171_20090506225350_470.JPGVendéglátója Bárdos Antal mérnök ezredes a parancsnokság törzsfőnök-helyettese tájékoztatást adott a parancsnokság szervezetéről és feladatrendszeréről, különös tekintettel a 161 fős magyar kontingens helyzetéről.

A látogatás során a delegációt fogadta, Varga Imre a Bosznia-Hercegovinába akkreditált magyar nagykövet, aki tájékoztatást adott az ország társadalmi politikai és gazdasági helyzetéről, a kapcsolatfelvétel lehetőségeiről.

fegyverzettechnikai_bemutato_a_magyar_katonai_kontingensnel_gelencser_attila_varga_imre_nagykovet_398_20090506225350_962.JPGA magyar katonai kontingens humán válságkezelési gyakorlatának megtekintésété követően Gelencsér Attila találkozott az alegység állományában szolgáló somogyi katonákkal is.

A delegáció tagjai voltak: Gelencsér Attila, Mergancz Sándor r.ezredes SMRFK, Koncsek Antal SMVB titkára.
Kaposvár, 2009. május 4.


Koncsek Antal
igazgató

Ász Hír

Technika Hírek

Egészség Hírek

Bulvár hírek

Partnereink