Somogy Megye hírek

Irodalmi est Bárdudvarnokon

"Van közünk egymáshoz"

Irodalmi est a Közösségi Házért


Örömmel tudatjuk Önnel, hogy az egyház tulajdonában álló Kaposszentbenedek 72. sz. alatti (volt községi könyvtár) épületében lehetőség nyílik közösségi ház kialakítására.

Bárdudvarnokon aktív közösségi élet zajlik, melyet egyének, közösségek és civil szervezetek színesítenek, gazdagítanak. Egyházi kórus és hagyományőrző néptánccsoport működik.

Az ünnepeknek, közösségi eseményeknek eddig nem volt befogadója, háza. Most együtt tehetünk azért, hogy a falu minden lakója otthon érezze itt magát. A leendő közösségi ház épülete felújításra szorul. További feladat a 430 kötet könyv könyvtári elhelyezésének a megoldása, mely a Könyvtámasz 2008 pályázaton nyert könyvekből, és magánszemélytől kapott könyvadományból áll. A közösségi ház és könyvtár működtetésére alapítványt kívánunk létrehozni.  Ennek támogatására jótékonysági estet rendezünk a Magyar Kultúra Napjához kapcsolódva.Az irodalmi est időpontja:

2009. január 24. szombat, 16 óra

Helyszín:

Bárdudvarnok, Kaposszentbenedek 72. szám, a katolikus templom melletti épület


Fellépnek: bárdudvarnoki gyerekek és felnőttek, közreműködik az egyházi kórus.

A műsor után teával, kávéval, süteménnyel várjuk kedves vendégeinket.


Belépődíjat nem szedünk. A kezdeményezést lehetőségeihez mérten pénzadománnyal, tárgyi adománnyal és önkéntes munkával is támogathatja. Szívesen látjuk akkor is, ha csak érdeklődik, tájékozódni szeretne.

A jótékonysági est bevétele a Kaposfői Plébánia kezelése alatt áll addig, amíg a kezelő civil szervezet alapításának adminisztrációja lezajlik.Adományokat az alábbi számlaszámon is fogadunk:

Római Katolikus Plébánia Hivatal, Kaposfő
Nagybajom és Vidéke Takarékszövetkezet Kaposfői Kirendeltsége
67 100028-10000180

Közleményként kérjük, tüntesse fel: Közösségi Ház, Bárdudvarnok

Számítunk szíves részvételére!Kapcsolattartó:

Hámoriné Simon Cecília
hamori.cecilia@gmail.com
06 20 540 2004

Ász Hír

Technika Hírek

Egészség Hírek

Bulvár hírek

Partnereink