Somogy Megye hírek

Mihalecz: A szocialisták nem mennek a szomszédba

Mihalecz: A szocialisták nem mennek a szomszédba

Tudjuk mindannyian, hogy a szocialistáknak hinni olyan, mint a rókára bízni a tyúk őrzését. Meggondolatlanság lenne - írta közleményében Mihalecz András a Fidesz-KDNP kaposvári frakcióvezetője Lamperth Mónika keddi sajtótájékoztatóját követően.
A szocialista képviselő az Állami Számvevőszék Kaposvárról szóló jelentéséből kiragadott adatokkal bírálta a somogyi megyeszékhely vezetését, melyre reagálva Mihalecz András az alábbi közleményt juttatta el szerkesztőségünkbe:
A szocialisták nem mennek a szomszédba

Tudjuk mindannyian, hogy a szocialistáknak hinni olyan, mint a rókára bízni a tyúk őrzését. Meggondolatlanság lenne. Sajnos, a leváltott miniszter és képviselő Lamperth Mónika legfrissebb sajtótájékoztatóján sem ment a szomszédba egy kis füllentésért, a tények elferdítéséért. Megoldotta maga.

Tény, hogy miniszterként lesöpörte a 67-es út építését. Tény, hogy közreműködött évi egy milliárd forint elszipkázásában Kaposvárról. Tény, hogy - régi önmagával ellentétben - az utolsó négy évben többet ártott Kaposvárnak, mint egyik-másik felhőszakadás.

De tény az is, hogy a kaposváriak összefogtak a Gyurcsány-Lamperth kormány ellen, és erejüket megfeszítve építették városunkat. Tény a Kossuth tér, a Szivárvány Kultúrpalota, a piac, a gyógyfürdő, az ipari park, az Együd és a Deseda fejlesztése, a több ezer panellakás felújítása, a Rippl-Rónai hagyaték megőrzése, miként tény az is, hogy ezen beruházások által Kaposvár, s így a kaposváriak 9.589.041 forinttal gazdagodtak naponta.

De tény az is, hogy a város négy év alatt 4.000 munkahely megőrzésében vagy megteremtésében vett részt.

Több szerénység, több alázat, nagyobb mértékletesség lenne elvárható a szocialistáktól minden kaposvári irányába, és inkább kevesebbet, de igazat mondani.

Tisztelettel kérjük Lamperth Mónikát, váltson példaképet: Pinokkió helyett az igazmondó juhászt! - zárul Mihalecz András frakcióvezető közleménye.


Feltöltötte: Kraft Róbert
Somogy Megye Online


Ász Hír

Technika Hírek

Egészség Hírek

Bulvár hírek

Partnereink