Somogy Megye hírek

Tanulmányi sikerek a Somogyi TISZK Baross Gábor Közép- és Szakiskolában

Tanulmányi sikerek a Somogyi TISZK Baross Gábor Közép- és Szakiskolában
A közelmúltban több, komoly szakmai és közismereti tanulmányi versenyen szerepeltek sikerrel a Somogyi TISZK székhelyintézményének, a Baross Gábor Középiskolának a diákjai.

Tanulmányi sikerek a Somogyi TISZK Baross Gábor Közép- és Szakiskolában

SIÓFOK, 2009. március 11.


Séllei Ildikó, 11/B. osztályos tanuló a Zrínyi Ilona/Gordiusz Matematika Versenyen Somogy megyei szakközépiskolai fordulóján első helyezést ért el a 11. osztályosok között. Ildikó felkészítő tanára Udvari Éva tanárnő volt. Ildikó kiváló tanulmányi eredménnyel büszkélkedhet már 9. osztályos kora óta. Folyamatosan a legjobbak között van, így egyáltalán nem volt meglepő ez a kiváló eredmény. Az elért helyezés értékét az mutatja a legjobban, hogy Ildikó mellett csak gimnazisták versenyeztek a helyezésekért, ő volt az egyetlen, aki szakközépiskolásként idáig jutott.

oklevel_394_20090311172516_34.jpg

Udvari Éva elmondta, hogy rendkívül büszke tanítványára és hasonlóan szép eredményre számít tőle jövőre is. Ildikó jutalma egy gyönyörű könyv, és egy díszes oklevél volt.

A Baross iskola másik két diákja a szakmai versenyeken nyújtott kiváló teljesítményt. Kovács János és Kiss László (mindketten vízvezeték- és központi fűtés szerelők) a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara által szervezett SZKTV országos döntőjébe jutottak! Az ország 10 legjobb tanulója közt versenghetnek a még szebb helyezésekért, a győzelemért. A tanulók felkészítő tanára Nagy József tanár úr, aki elmondta, hogy nagyon bízik „fiai” tudásában, találékonyságában, ügyességében.

Szamosi Lóránt főigazgató elmondta, hogy nagyon büszke az iskola a kiválóan szereplő diákjaira, akik öregbítik nem csak iskolájuk, hanem a megye hírnevét is.

Ász Hír

Technika Hírek

Egészség Hírek

Bulvár hírek

Partnereink