Somogy Megye hírek

Tíz éves évforduló a szabási részlegen

Tíz éves évforduló a szabási részlegen
2008. november 17-én ünnepelte 10 éves fennállását a Gondviselés Szociális Otthon Szabási Szenvedélybetegek Rehabilitációs Részlege. A szűk körben megrendezett házi rendezvényen Jakó Gergely a Somogy Megye Közgyűlés Alelnöke mondott köszöntőt.

Jakó Gergely a Somogy Megyei Közgyűlés alelnöke köszönti a megjelenteketJakó Gergely ünnepi beszédében köszöntötte a megjelenteket és méltatta a rehabilitációs intézet munkáját. Elismeréssel szólt a részlegen dolgozó munkatársak munkájáról. Kiemelte, hogy napjainkban egyre inkább jelennek meg devianciák. Köztük az alkohol és a drogfogyasztás valamint ezek kezelése, gyógyítása mennyire fontos feladat. Nagy István Béla az intézmény vezetője köszönet szavaival élt az elmúlt 10 évben folytatott szakmai munka résztvevőiről, támogatóiról az ellátottakról, a dolgozókról az egyházak képviselőikről és nem utolsó sorban a fenntartó Somogy Megyei Önkormányzatról, amely az elmúlt 10 évben zavartalanul biztosította az intézmény működését, ami elengedhetetlen volt a szakmai munkavégzés részéről. Az ünnepséget jelenlétével megtisztelte Jakó Gergely Alelnök Úr mellett, Bíró Norbert Elnöki Főtanácsos, Bátori Zsolt Főosztályvezető, az egyházak képviselői, az intézmény jelenlegi és nyugdíjas dolgozói valamint nem utolsó sorban az intézmény ellátottjai.


Tíz éves évforduló a szabási részlegen

 

Tíz éves évforduló a szabási részlegenAz ünnepséget követően emléktábla avatásra került sor, amely részleg tízéves fennállását és működését hirdeti. Az emléktáblát Darab József műbútorasztalos mester készítette, amelyért az Alelnök Úr és az Igazgató Úr köszönetét fejezte ki.

Nagy István Béla
igazgató


Tíz éves évforduló a szabási részlegen

Ász Hír

Technika Hírek

Egészség Hírek

Bulvár hírek

Partnereink