Somogy Megye Vezető Hír

Kaposvári civilek kaptak támogatást

Kaposvári civilek kaptak támogatást

Az erős közösségek, a civil szervezetek miatt eredményes Kaposvár, ezért ezek támogatása mindig is fontos lesz a városnak - mondta Szita Károly hétfő délután a Városházán. A polgármester saját keretéből támogat civil szervezeteket, ifjúsági klubokat és oktatási intézményeket.


Hétfőn 14 szervezet képviselője vehetett át támogatási értesítést, egyenként 40 ezer és 130 ezer forint közötti, összesen pedig 785 ezer forint értékben. Köztük a „KÖTÉL" Kaposvári Önkéntes Tűzoltó és Életmentő Egyesület, a toponári nyugdíjas egyesület, a Búvópatak irodalmi folyóirat, a Táncsics Mihály Gimnázium, a Magyar Vöröskereszt Toponári Szervezete, a Kaposvári Polgári Casino, a Siketek és Nagyothallók somogyi szervezete vagy a Baba-Mama klub.

- Az önkormányzatok jelenleg nem dúskálnak a javakban, de a megye-város közös alap megszűnése után is fontosnak tartottuk, hogy támogassuk azokat a közösségeket, amelyek értéket teremtenek, és összefogásukkal működtetik városunkat, mert rájuk vagyunk a legbüszkébbek - tette hozzá Szita Károly.

A polgármesteri keretből eddig mintegy 2 millió forint értékben kaptak támogatást a kaposvári civilek 2012-ben.


Feltöltötte: Kraft Róbert

Somogy Megye Online

Ász Hír

Technika Hírek

Egészség Hírek

Bulvár hírek

Partnereink