Somogy Megye Vezető Hír

Somogy megyei szakemberek egyeztettek a területfejlesztési tervezetről

Somogy megyei szakemberek egyeztettek a területfejlesztési tervezetről
November 16-án Kaposváron Somogy megye területfejlesztési koncepciójáról egyeztettek Gelencsér Attila, a Somogy megye közgyűlés fideszes elnökének részvételével.

Polgármesterek, közigazgatási-, gazdasági-, egészségügyi- és oktatási szakembereknek mutatták be Somogy megye készülő területfejlesztési stratégiáját.

Gelencsér Attila, a Somogy megye közgyűlés fideszes elnöke, országgyűlési képviselő kiemelte: olyan fejlesztési terveket kell készíteni az Európai Unió következő, 2014 és 2020 közötti költségvetési ciklusára, melyek igazodnak az unió 11 tematikus és 5 stratégiai célkitűzéséhez.

Somogy megye

Kaposváron Somogy megye területfejlesztési koncepciójáról egyeztettek
A közgyűlés elnöke jelezte: a tervek szerint a megyei közgyűlés 2013. február 28-án rendeletben fogadja el a koncepciót, amelyet az új önkormányzati törvény értelmében Kaposvárral együtt dolgoznak ki.

Gelencsér Attila azt is elmondta,  idén megyejárásba kezdtek a közgyűlés tagjai, és arra kérték az önkormányzati vezetőket, hogy írják össze, milyen fejlesztési elképzelések kerüljenek be a megyei fejlesztési koncepcióba.MTI/MCOnet

Ász Hír

Technika Hírek

Egészség Hírek

Bulvár hírek

Partnereink